Kwalitatief

de beste zorg

Binnen onze praktijk staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken hieraan op verschillende manieren.

Bij- en nascholing
Om onze kennis op peil te houden en uit te breiden, nemen wij jaarlijks deel aan diverse vakinhoudelijke bij en nascholingen. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd op het gebied van spraak, taal, mondgedrag, lezen, spelling en dyslexie. Wij zijn zowel lid van een Kwaliteitskring van logopedisten als van de Landelijke Kwaliteitskring Dyslexiespecialisten.

Registraties
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.
Daarnaast staan wij geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en in het Register dyslexiebehandelaars van de NVLF.
(Logo NVLF) (Logo Kwaliteitsregister Paramedici)

Kennisoverdracht
Als praktijkhouder hebben wij wekelijks overleg. Wij bespreken onder andere lopende praktijkzaken, ontwikkelingen binnen ons vak, nieuwe materialen en cursussen.
Wij vinden het belangrijk om nieuwe collega’s binnen onze beroepsgroep op te leiden. We werken hiervoor samen met de opleiding logopedie van de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Jaarlijks begeleiden wij een stagiaire van deze opleiding.

Samenwerking partners
Binnen onze praktijk wordt samengewerkt met andere disciplines, omdat dit de kwaliteit van zorg verhoogt. De ouders zijn onze belangrijkste samenwerkingspartners. Daarnaast is er geregeld overleg met onder andere:

  • Leerkrachten en intern begeleiders van basisscholen
  • Ambulant begeleiders en onderzoekers van Kentalis
  • Leidsters van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven
  • Collega logopedisten
  • Orthopedagogen en kinderpsychologen
  • Tandartsen en orthodontisten
  • Fysiotherapeuten
  • Specialisten
  • Huisartsen

Klanttevredenheidsonderzoek
Wij vinden het belangrijk om te weten hoe u de door ons geboden zorg ervaren heeft. Hiervoor werken wij samen met Quiliview. Dit bureau stuurt met regelmaat aan het eind van de behandeling een online vragenlijst. Met de tips en tops die u aangeeft blijven wij de zorg verder optimaliseren en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Uiteraard is uw privacy hierbij verzekerd.

Wat anderen

over ons zeggen

Serieus kijken naar en rekening houden met de mogelijkheden van het kind en de thuissituatie. Meedenken voor een oplossing! Altijd weer! Open communicatie!

Ons kind ging met plezier naar logopedie. Vond het niet erg om daarvoor zijn huiswerk te doen en gaat ook nog eens vooruit! De logopedist heeft ons enorm veel geholpen en daarvoor zijn we haar erg dankbaar!

Ik vond de logopedist echt super. Ze heeft mijn zoontje met een taalontwikkelingsstoornis echt met liefde geholpen. Als ik ooit weer terug moet naar een logopedist dan gaan we naar haar toe.

Jullie behandelen met liefde en respect.

De logopedist is geïnteresseerd.

Betrokken, betrouwbaar, deskundig.

Heel erg gericht op mijn kind. Altijd een spelletje, sticker en spekje. Er moest gewerkt worden, maar er werd ook een feestje van gemaakt. Mijn kind ging iedere week daarom met veel plezier naar logopedie en vindt het heel jammer dat het nu klaar is.

Professionele ondersteuning met veel geduld, liefde en aandacht!

We zijn in alle opzichten tevreden. Ons kind gaat met plezier dankzij de leuke omgang met het kind!

De logopedist was heel kindgericht en was duidelijk, maar had eindeloos geduld!

Ze heeft ons echt op maat geholpen! Ze nam ons serieus en mijn kind is echt heel erg vooruitgegaan.

Ze neemt de tijd voor de kinderen en ze maakt het ontzettend leuk.

Ze is open in de behandeling. Geeft duidelijke uitleg. Is duidelijk naar de kinderen. Kan goed met de kinderen overweg. Is professioneel. Is eerlijk. Ik waardeer het dat ze je niet aan het lijntje houden.

De behandeling is altijd zo persoonlijk.

De logopedist kon heel goed met mijn dochter overweg. Mijn dochter is erg verlegen maar de logopedist wist daar heel goed mee om te gaan en zo toch haar doel te bereiken.

De fijne sfeer en laagdrempelige manier van werken. Positieve aandacht voor het kind en ouder.

Een zeer fijne praktijk met zeer veel deskundigheid, laagdrempelige sfeer. Lieve logopedist die tijd en aandacht heeft voor je kind maar ook voor de ouder. Positieve aandacht en motiverend. Kortom een super praktijk die ik aan zal raden bij andere ouders .

Lieve logopedist,ga zo door. Je bent een topper in je vak. Je werkt met je hart en veel enthousiasme. Ik ben je super dankbaar voor wat je voor ons hebt gedaan. Keep up the good work.

De fijne sfeer en laagdrempelige manier van werken. Positieve aandacht voor het kind en ouder.

Ze is een super lieve gedreven geduldige logopediste.

Ze neemt ons en onze kinderen serieus, heeft veel geduld en doet heel goed haar werk met onze kinderen.

De logopediste is zeer bekwaam, motiverend, stimulerend meedenkend en gericht op resultaat. Met name de combinatie van haar kennis en aanpak zijn briljant!

Onze logopediste was heel geduldig met mijn kind. Ze was ook heel erg betrokken. Een geweldige persoon !!!!

Een compliment voor de wijze van behandeling, stimulering, motivering van het kind. Dank voor je expertise, bereidheid om dingen uit te proberen en enthousiasme.

De dyslexiejuf is de meest lieve en goede dyslexiejuf die er is. Ik kom er al heel lang en mijn zus kwam er vroeger ook. Ik ben nu klaar, maar missen onze dyslexiejuf!

De beste dyslexiejuffen die er zijn!

Kwaliteit

Het onderzoek is gebaseerd op een gevalideerd en betrouwbaar onderzoeksinstrument en is onafhankelijk uitgevoerd.